THIS YEAR

Has been the best. Herregud, jeg er takknemlig. For et fantastisk år dette har vært. Jeg vil gjerne gå igjennom arkivet for å se hva dette året har gitt meg. Året startet med mye revy øving og jeg fikke ny familie. Russerevyen var helt kanon og jeg er så stolt over å ha vært med på det, jeg spilte soss og fotballfrue (som ble litt ironisk ang hva som skjedde vidre i året) og jeg ble mye bedre kjent med gjengen på skolen. I april startet russetiden og jeg hadde det beste året i mitt liv. Det er virkelig det sykeste jeg har vært med på. Er du russ i år, GLED DEG. 


Etter russetiden var det siste innspurt av skolen og vi gjorde oss klare til eksamen. Første skole dag etter russetiden var savnet etter russedressen min så stort at jeg hadde min egen begravelse for den beste tiden i mitt liv. samme dag måtte jeg også ta farvel med verdens fineste VAN. Herregud, den er perfekt. Så kledningen min passet bra i følge meg selv. 

 

Jeg var ferdig med eksamen og gikk ut av påbygg med studiekompetanse og klar for ett år fri. før det stod sommerferien for tur. Herregud, for en fin sommer vi hadde. Den beste på mange år. Lå på stranda dag inn og dag ut. Fikk også jobb på Bikbok denne sommeren og var i lykkerus. 


Senere i sommerferien var det tid for å dra til oslo for å prøve å komme videre i det nye jenta. Dette var det skumleste jeg hadde vært med på. Å være inne på rommet hvor man skulle møte juryen for første gang var skremmende. Jeg skalv og svettet om hverandre. Men når jeg gikk ut av rommet syntes jeg det var syyykt kult å bare ha gjort det. Syntes det gikk utrolig dårlig og ikke en nerve i kroppen trodde at dette kom til å gå bra. 

 

Etter dette fortsatte sommerferien for fult og vi koste oss masse. Senere i måneden begynte det å bli litt kaldere og det dårlige været kom. 

I slutten av sommerferien startet innspillingen av Detnye-jenta for fullt. av min store overraskelse kom jeg søren meg med videre og skulle nå være en av 8 stk som skulle konkurrere om å bli det nye-jenta 2014. Hvor sykt? og litt av ett sirkus. 

Av min store forskrekkelse startet jeg på skolen og det ble høst. Det var masse fint vær og ganske varmt lenge. Men så skjedde det noe stort i Marthes liv. Hun fikk lappen. Halleluja, for en befrielse. Jeg dro også veldig mye opp til lundejentene og koste meg masse med dem. Og var usedvanlig mye ute. Så startet det nye jenta og rulle på tv2 BLISS over alle norske tver. haha. Pritt og meg var de første til å gå ut, men syntes ikke det gjorde stort. Det var flotte jenter der og jeg koste meg masse. Lærte også utorlig mye av det og hadde det helt supert. ER så glad for å ha fått den sjangsen. Blir ganske stolt når jeg tenker over det, haha. 8 av 1000? ikke galt :-)


Etter dette store sirkuset var det kun skole, litt trening i ny og ne og innedager som stod på planen. Høsten kom, det ble mørk og alle forsvant inn. Var mye ute i helgene med resten av gjengen og det var også halloween hvor jeg kledde meg ut som avatar. Kjempe gøy! var også en av de som vant prisen for beste kostyme, gøøy.Såå var det tid for bursdagen min. I år ble jeg 19 og det måtte så klart ha en feiring det også.

Resten av denne måneden ble seende ut sånn som dette:


OMG!!!! for ett år jeg har hatt. Det er det beste året i mitt liv og jeg ser frem til ett like bra år i 2015. LET'S MAKE THIS YEAR EVEN BETTER. SO BLESSED!

X

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

CATEGORIES

ARCHIVE
DESIGN BY


Sarasfoto
hits